ELS NOSTRES SERVEIS

Dissenyat per ajudar als infants a desenvolupar el seu potencial

ELS NOSTRES SERVEIS

Ajudem i acompanyem en el desenvolupament acadèmic i personal

El nostre conjunt de serveis educatius està meticulosament dissenyat per acompanyar i potenciar el creixement tant acadèmic com personal dels nostres estudiants. Estem compromesos a proporcionar-los les eines i el suport necessaris per a un futur brillant i èxit durador.

Acompanyament Escolar

Oferim un acompanyament integral, assessorament acadèmic i serveis educatius personalitzats per ajudar els estudiants a assolir les seves metes educatives i desenvolupar les seves habilitats amb èxit.

Assessorament Acadèmic

Som una acadèmia compromesa amb l'excel·lència educativa, proporcionant suport acadèmic personalitzat i enfocat a les necessitats individuals dels nostres estudiants. La nostra missió és guiar-los cap a l'èxit acadèmic i el creixement personal.

Serveis Personalitzats

El nostre compromís va més enllà de les aules. Acompanyem els nostres estudiants en el seu viatge educatiu, oferint suport constant i personalitzat per assegurar-nos que cada pas que facin els porti més a prop del seu èxit.

01

Reeducació Psicopedagògica

La reeducació psicopedagògica és un procés personalitzat que ajuda els estudiants a superar dificultats d'aprenentatge vinculades a un trastorn d'aprenentatge mitjançant tècniques i estratègies adaptades.

02

Reforç Escolar

El reforç escolar és una pràctica educativa que proporciona suport addicional als estudiants per millorar el seu rendiment acadèmic. Mitjançant sessions de tutoria i material suplementari, es busca consolidar coneixements i desenvolupar habilitats clau.

03

Casal d'Estiu

Programes educatius i recreatius per a nens/es i adolescents durant les vacances estivals. Dins d'aquest programa, s'inclouen:

04

Tallers de Nadal, Setmana Santa i Estiu

Són programes especials que ofereixen una combinació de celebració festiva i aprenentatge durant les vacances.

05

Celebra el teu aniversari

Aniversaris divertits, entretinguts i decorats amb la temàtica triada pel nen/a. Celebra el teu aniversari amb amics i passa-ho en gran amb l'oportunitat de fer tallers temàtics (a triar entre una varietat molt gran de tallers que oferim).

pexels-artem-podrez-8088097
pexels-thirdman-6503133
IMG_0409
IMG_0408

Més que un centre de reeducació i reforç escolar​

Descobreix un Món de Creixement i d'Aprenentatge Personalitzat​​.

Abrir chat
¡Hola! 📚🧠
¿En qué podemos ayudarte?