cumpleaños
Serveis educatius

Activitats de Nadal i Setmana Santa

Aprofiteu al màxim les vacances de Setmana Santa i Nadal amb les emocionants activitats que oferim a la nostra acadèmia de reforç. Sabem que les pauses escolars són una oportunitat perfecta per continuar aprenent de manera divertida i significativa.

(+34) 672 901 630​
aquest servei està obert a totes les edats i ofereix:

Durant les vacances de Nadal i Setmana Santa, a Espai Koulo oferim una gran varietat de sessions divertides i enriquidores, centrades en jocs i activitats lúdiques. Les nostres activitats estan relacionades amb les competències i el currículum educatiu de Catalunya, i tenen com a objectiu promoure un aprenentatge significatiu i integral pels nens i joves.

01

Tallers Temàtics

02

Enfocament Educatiu

03

Aprenentatge Significatiu

04

Sessions Divertides
unnamed
IMG_1380

El Nostre Objectiu

Oferim una experiència educativa divertida i enriquidora als nens/es durant les vacances de Nadal. Amb una varietat de sessions diferents cada dia, centrades en jocs i activitats lúdiques, es promou un aprenentatge significatiu i el desenvolupament de diverses competències. 

Les activitats pels més menuts estan relacionades amb l’animació lectora, jocs d’enginy i resolució de problemes, treball cooperatiu, activitats esportives, taller d’art i manualitats, experimentació i ciència divertida, jocs populars, de creativitat, tots relacionats amb les àrees curriculars de manera interactiva.  

També hi ha activitats dirigides a l’alumnat de l’ESO relacionada en cursos de tècniques d’estudi, revisió de deures i treballs, resolució de dubtes, activitats interactives d’aprenentatge, preparació examens i tallers temàtics.

Abrir chat
¡Hola! 📚🧠
¿En qué podemos ayudarte?