pexels-ksenia-chernaya-8535230
Serveis educatius

Tallers i Xerrades Educatives

Els nostres tallers temàtics aborden qüestions rellevants i promouen l’aprenentatge pràctic. Les xerrades a càrrec d’experts en educació aprofundeixen en qüestions pedagògiques actuals. Tot això es combina per fomentar el creixement acadèmic i personal dels nostres estudiants, brindant-los eines valuoses per afrontar els desafiaments educatius amb confiança.

(+34) 672 901 630​
aquest servei està obert a totes les edats i ofereix:

Els tallers i xerrades educatives que proporcionem són variats i per a totes les edats. 

Oferim tallers diferenciats des de sessions específiques per als alumnes de l’ESO de com gestionar la motivació i les tècniques d’estudi, passant per a tallers per Primària com la descoberta tàctil, escriptura creativa, jocs d’enginy, tallers temàtics fins, tallers enfocats a famílies i mestres.

01

Participació Activa

02

Xerrades Inspiradores

03

Oportunitats d'Aprenentatge

04

Creixement Personal
pexels-monstera-5063450
taller i xerrades 4

El Nostre Compromís

Poden ser desenvolupades per professionals de propi centre o en col·laboració amb altres entitats. Aquests esdeveniments poden incloure diversos tallers, activitats i xerrades dissenyades específicament per a un públic en concret. 

A través d’aquestes iniciatives, l’Espai Koulo busca proporcionar oportunitats d’aprenentatge i creixement personal per als participants, adaptant-se a les seves necessitats i interessos específics. Aquestes activitats puntuals permeten diversificar l’experiència educativa i enriquir el desenvolupament dels participants.

Vols saber més dels nostres tallers? 

Vine a veure’ns o contacte amb nosaltres.

Abrir chat
¡Hola! 📚🧠
¿En qué podemos ayudarte?