LOCAL externo
Serveis educatius

Reforç Escolar

El reforç escolar en grups reduïts i individuals ofereix un enfocament personalitzat per abordar les necessitats acadèmiques de cada estudiant. En grups reduïts, els estudiants poden col·laborar i rebre atenció individualitzada, tot fomentant l’aprenentatge entre parells. 

Les sessions individuals de repàs permeten un enfocament encara més específic a les àrees de dificultat, brindant una major oportunitat de progrés. Aquest enfocament combinat millora la comprensió i el rendiment acadèmic de manera efectiva. Valorem la col·laboració entre l’escola, les famílies i el centre, per això oferim opcions de seguiment amb l’escola.

(+34) 672 901 630​
aquest servei està obert a totes les edats i ofereix:

Al nostre centre educatiu, entenem que cada estudiant és únic i té les mateixes necessitats d’aprenentatge. És per això que oferim serveis de reforç escolar en grups reduïts i individuals per ajudar els estudiants a assolir el màxim potencial acadèmic.

01

Reforç en Grups Reduïts

02

Sessions Individuals de repàs

03

Atenció Personalitzada

04

Seguiment amb l'Escola
child, the game, peace-2205449.jpg

El Nostre Compromís

Al nostre centre educatiu, entenem que cada estudiant és únic i no té les mateixes necessitats d’aprenentatge. És per això que oferim serveis de reforç escolar en grups reduïts i individuals per ajudar els estudiants a assolir el màxim potencial acadèmic. Si cerques un programa de reforç escolar que s’adapti a les necessitats del teu fill, no dubtis a posar-se en contacte amb nosaltres. 

Estarem encantats de parlar amb tu i dissenyar un pla que funcioni per al teu estudiant.

Abrir chat
¡Hola! 📚🧠
¿En qué podemos ayudarte?