pexels-rdne-stock-project-8500358
Serveis educatius

Reeducació Psicopedagògica

És la intervenció educativa especialitzada i personalitzada per a aquells alumnes que necessiten suport per superar dificultats d’aprenentatge associades a trastorns específics com la dislèxia, discalcúlia, TDAH, TEA, TEL o factors emocionals i conductuals

L’objectiu és proporcionar suport i estratègies adaptades per ajudar a superar aquestes dificultats i promoure un aprenentatge positiu i significatiu. Oferim sessions de seguiment amb l’escola per garantir una transferència efectiva de les estratègies de reeducació a l’aula i proporcionar suport continuat.

També, es busca estimular i desenvolupar habilitats cognitives i emocionals que ajudin l’estudiant a afrontar amb èxit els reptes acadèmics i aprofit el seu màxim potencial.

(+34) 672 901 630
aquest servei està obert a totes les edats i ofereix:

Proporcionem la intervenció necessària i col·laborem estretament amb les famílies per aconsellar-les i oferir-los suport. Al mateix temps, mantenim una comunicació activa amb l’escola per garantir un seguiment efectiu dels estudiants.

01

Dislèxia

02

TDAH - TDA

03

Lectoescriptura

04

Discalcúlia
pexels-artem-podrez-8088093
pexels-mikhail-nilov-8923039

Per què és important un diagnòstic?

Les dificultats d’aprenentatge poden ser causades per diversos factors, i per tant és important realitzar una avaluació completa que tingui en compte aspectes com les habilitats cognitives, la lateralitat, les emocions i les habilitats bàsiques d’aprenentatge. 

Un diagnòstic precís és fonamental per a la planificació i implementació efectiva de la reeducació, ja que permet abordar les dificultats d’aprenentatge d’una manera més informada i adaptada a les necessitats individuals de cada individu.

Abrir chat
¡Hola! 📚🧠
¿En qué podemos ayudarte?