Serveis educatius

Anglès extraescolar

Unlock the world of English through engaging activities and interactive learning experiences on our center!

Des d’Espai Koulo ens focalitzem a optimitzar el teu rendiment escolar, donem un suport intensiu personalitzat per reforçar el teu nivell d’anglès, oferim suport amb els deures, aclarim el temari, ajudem a repassar i estudiar per l’examen i elevar les teves notes d’anglès a l’escola.
Amb l’atenció personalitzada dels nostres grups reduïts, assegurem un aprenentatge efectiu i un progrés constant.
Transforma el teu curs escolar d’anglès amb la nostra experiència educativa dedicada.

(+34) 672 901 630
aquest servei està obert a totes les edats i ofereix:

Fomentar una base sòlida en l’anglès de manera divertida i interactiva. Amb un enfocament més lúdic i adaptat a les seves edats, les sessions aspiren a desenvolupar habilitats lingüístiques com el readinglisteninggrammar, i confiança en si mateix perquè s’atreveixin a parlar en anglès.

01

Grups reduïts

02

Suport intensiu

03

Enfocament dinàmic

04

Base sòlida
pexels-karolina-grabowska-5311399
pexels-mikhail-nilov-8923803

Què aportem des del centre?

Una oportunitat única per millorar el rendiment acadèmic en anglès. La nostra missió és impulsar l’èxit educatiu mitjançant una atenció personalitzada en els grups reduïts.
Tenir una base sòlida en anglès és crucial, ja que obre portes a oportunitats globals, millora la comunicació i amplia les perspectives educatives.
Espai Koulo aporta un enfocament dinàmic i interactiu per fer que l’aprenentatge d’anglès sigui engrescador i efectiu, assegurant una preparació òptima per assolir l’anglès de l’escola.

Abrir chat
¡Hola! 📚🧠
¿En qué podemos ayudarte?