pexels-anny-patterson-1008357
Serveis educatius

Casal d'Estiu a Gavà

Busquem desenvolupar de manera lúdica les competències pròpies de l’educació formal, com ara les habilitats lingüístiques, matemàtiques, artístiques i  autonomia. Prioritzem les relacions socials i el moviment com a pilars fonamentals d’aquest aprenentatge. 

Endinsa’t en l’aventura de l’estiu amb el casal d’Espai Koulo, disponible des del 25 de juny fins al 26 de juliol de 2024. 

Una experiència única i enriquidora per als teus fills/as, amb tres modalitats diferents per a adaptar-se als seus interessos i necessitats. Des d’emocionants tallers temàtics fins a reforç escolar i cursos intensius, tenim tot el necessari perquè gaudeixin al màxim mentre aprenen i es diverteixen. 

No deixis passar aquesta oportunitat única d’oferir-los un estiu inoblidable ple de descobriments i aprenentatge!


Fes clic a la imatge i descobreix tota la informació!

Fes clic a la imatge i descobreix tota la informació!

aquest servei està obert a totes les edats i ofereix:

Amb aquest enfocament aspirem a formar individus competents, autònoms i compromesos, preparats per afrontar els reptes del futur amb confiança i entusiasme. A través d’activitats creatives i recreatives, es busca fomentar un aprenentatge integral i divertit per als nens i joves. A més, estem entusiasmats d’anunciar que les nostres activitats també inclouran experiències d’aprenentatge en anglès. Aquesta oportunitat permetrà als nostres alumnes adquirir competències en una llengua internacional mentre es diverteixen i facin immersió en noves cultures.

El nostre programa inclou tallers temàtics, perfectes per als més petits d‘Infantil i Primària, així com el reforç escolar dirigit a estudiants de Primària, i els cursos intensius dissenyats per a l’alumnat de Primària i l’E.S.O. També oferim acollida de 9h a 10h.

Uneix-te a nosaltres per a un estiu ple de diversió, aprenentatge i creixement!

01

TALLERS TEMÀTICS

02

REFORÇ ESCOLAR

03

CURSOS INTENSIUS

Aquest estiu, els infants i nens de primària poden gaudir dels nostres tallers temàtics d’arts i manualitats, que inclouen pintura, jocs, ceràmica, i la personalització d’estoigs i bosses de tela. Una oportunitat perfecta per desenvolupar la seva creativitat i divertir-se!

A més, oferim reforç escolar i cursos intensius per ajudar a consolidar continguts i preparar els nens per al proper curs. Una manera efectiva de reforçar coneixements i començar l’any escolar amb confiança.

pexels-rdne-stock-project-8033814

Quin és l'objectiu?

El nostre objectiu final és formar individus competents, autònoms i compromesos amb les seves pròpies capacitats i amb el món que els envolta. Estem segurs que aquest enfocament integral i divertit a l’educació els prepararà de manera òptima per afrontar els reptes del futur amb confiança i entusiasme.

Abrir chat
¡Hola! 📚🧠
¿En qué podemos ayudarte?